Här hittar du ett urval av våra tidigare case och uppdrag. Ta en titt!


[pillar_modal_gallery][pillar_modal_gallery_content image=”6495″ hover_title=”Beri – Rum” title=”Beri – Rum” embed=”https://youtu.be/8KQsN1fz3NU”]På uppdrag av Universal Studios för artisten Beri gjordes konceptutveckling av albumet “Rum” tillsammans med projekt-och produktionsledning, regi och sponsorsamarbeten för 10 st videoalbumtrailers till artistens sociala kanaler.

Projekt & produktionsledare: Jasmin Rastegar
Filmteam: Parapix AB[/pillar_modal_gallery_content][pillar_modal_gallery_content image=”6515″ hover_title=”STHLM NIGHT MAYOR” title=”STHLM NIGHT MAYOR”]Med stöd från Handelskammaren, Stockholms Stad och Fastighetsägarna utgör man ett nattråd med fokus på att tillsammans med allmänheten påverka Stockholms nattmiljö genom att skapa diskussionsforum och olika event under 2017/2018.

Projektledare: Jasmin Rastegar[/pillar_modal_gallery_content][pillar_modal_gallery_content image=”6523″ hover_title=”Gather Festival” embed=”https://www.facebook.com/gatherfestival2017/videos/1861759100743654/” title=”Gather Festival”]För Gather Festival har Gärigheter haft i uppdrag att produktionsleda kommunikationsteamet samt bistå med normkritisk konsultation och strategier för att nå ut till en bredare målgrupp.

Gather Festival är en innovationsfestival där konferens, musik och workshops kombineras. Med inbjudna talare och artister från hela världen lyfts ämnen som Human versus Machines, Urban Development, Economy, Communication och Democracy.

För mer info om Gather Festival klicka här!

Produktionsledare: Jasmin Rastegar[/pillar_modal_gallery_content][pillar_modal_gallery_content image=”6524″ hover_title=”Fredag i P3″ title=”Fredag i P3″]På uppdrag av Produktionsbolaget Munck och Sveriges Radio har Gärigheter arbetat med programmet “Fredag i P3” under tre års tid. Med allt ifrån normkritisk konsultation, målgruppsanalys och strategier för att nå nya lyssnare, sociala medier-produktion, radioproduktionskurser för ungdomar och slutligen rekrytering av två ungdomar från vårt nätverk för att upprätthålla det framtagna arbetet.

Lyssna på programmet här!

Projekt & produktionsledare: Jasmin Rastegar
Publiksamordnare 2017: Amina Seid Tahir & Linnea Gustafsson[/pillar_modal_gallery_content][pillar_modal_gallery_content image=”6305″ hover_title=”Bonnier Hoops” embed=”https://www.facebook.com/bonnierhoops/videos/1039434342819604/” title=”Bonnier Hoops”]Under Bonnier Hoops! 2016 bidrog Gärigheter med aktiviteter som workshop i skrivande med fokus på feministisk journalistik och DJ:ande.

BonnierHoops! är ett samarbete med Bonnierförlagen, Svenska Basketbollförbundet, Polisen, Lugna Gatan, Fryshuset, Kista Galleria och Citycon och arrangeras på Kista Torg i syfte att främja läsande, skrivande och ett aktivt fritidsliv.

Klicka här för mer info om Bonnier Hoops!

Projektledare: Jasmin Rastegar
Kurssamordnare: Lisa Youhanan & Armani Maleh[/pillar_modal_gallery_content][/pillar_modal_gallery]

Vi har även skapat stordåd med:

[pillar_client pppage=”20″]