[pillar_card type=”horizontal” image=”6366″ title=”Gärigheter ger unga i utanförskap redskapen de behöver för att ta sig in i media- och kommunikationsbranschen.” subtitle=”Det som började som ett DJ-kollektiv fick så småningom ambitionen att bli en ny utmanande aktör inom media- och kommunikation – och är nu ett nätverk av unga kreatörer och en kreativ byrå som tillsammans tar uppdrag för att förändra den branschen. Allt för att vi inte såg oss själva representerade och vet att behovet av det är starkt bland unga människor. “]

Med hjärta för innovation, förändringsbenägenhet och normkritik jobbar vi för ett inkluderande och representativt samhälle där alla, oavsett könstillhörighet, etnicitet eller ekonomisk bakgrund ska få lika möjligheter.

Vi ser det som vår största uppgift att verka för att media och kommunikationsbranschen ska bli en plats där fler ungdomar blir inkluderade och får en chans att nå sin fulla pontential. Bristerna kring detta har varit märkbart tydliga, inte minst när vi själva växte upp. Och därför vill vi ta vårt ansvar kring nästa generation så att dem får chanserna vi aldrig fick.

[/pillar_card]

Kommunikation.

Kampanj
Idé och koncept
Influencer marketing
Event
Varumärkesbyggande
PR-strategi
Research
Analys
Opinionsbildning

Produktion.

Grafisk formgivning
Digital strategi
Scenografi
Radio- och podcast
Fotoproduktion
Filmproduktion

Konsultation.

Rådgivning
Bemanning
Rekrytering